No comments yet

WK 2014

Nog heel even, en de strijd om de wereldbeker brandt los!! Dit keer in Brazilië, waar nog steeds dag en nacht doorgewerkt wordt om de stadions op tijd af te krijgen. De laatste oefen-interlands worden gespeeld en alle supporterters maken zich op voor een maand prachtig voetbal. Ook Panama, dat zich helaas nét niet kwalificeerde voor het toernooi, komt in WK sferen.

Natuurlijk willen we allemaal het liefst zelf naar Brazilië om onze teams aan te moedigen. Gisteren bleken er nog kaarten voor Oranje beschrikbaar, en de Rode Duivels kunnen nog live aangemoedigd worden in hun wedstrijd tegen Algarije. Voor iedereen die toch in Panama blijft de aankomende maand, ook hier barst het feest los!! Hieronder kun je vast het wedstrijdschema voor België en Nederland in de pouleronde bekijken.

Alle wedstrijden van België en Nederland zullen worden uitgezonden. De wedstrijden  in Café Santé in Calle 39 Este en die van België in het Belgisch Bierhuis in Calle 67! Neem dus al je collega´s, vrienden en familie mee naar Café Santé en het Belgisch Bierhuis en juig onze teams naar de volgende ronde.Bij binnenkomst bij Café Santé voorzien we je van een bandje (voor niet-leden $5,- en voor NVP leden $2,50) waarna je 2 drankjes kunt halen, en slechts 1 hoeft te betalen. Ook zullen er speciale prijzen gelden voor de daghappen.

Meld je vast aan voor de wedstrijden door een email te sturen naar nvpanama@gmail.com

Post a comment