No comments yet

Koningsdag 2015

Beste Nederlands en Vlamingen in Panama,

Ter ere van KONINGSDAG 2015 organiseert de Nederlands Vlaamse Vereniging Panama (NVP) ook dit jaar een groot feest voor jong en oud! U bent van harte welkom op

Zaterdag 25 April 2015

vanaf 14 uur
Social Area, Grand Tower, Punta Pacifica

Er is de mogelijkheid tot een waterfestijn, maar ook kunnen er weer spulletjes en lekkernijen worden verkocht op de traditionele vrijmarkt. Vergeet dan niet een kleedje mee te brengen!!

 

IMG_2743

IMG_2741

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor deze volledig verzorgde oranjedag betalen leden US$15, niet-leden* US$30 en wordt er per kind US$5 gerekend. Het bedrag is inclusief alle drankjes, BBQ en heel veel plezier! (Houdt u aub rekening met een -bij voorkeur gepaste- betaling in contanten bij de ingang)

Omdat we zeker willen zijn van voldoende eten en drinken, horen we graag van tevoren met hoeveel personen u aanwezig bent.

U kunt zich voor Koningsdag aanmelden (ovv naam, aantal personen en lid/geen lid NVP) door een reply te sturen op onze email uitnodiging (nvpanama@gmail.com).

Tot slot, kent u nog Nederlanders of Vlamingen in Panama die niet bekend zijn met de NVP, stuur deze uitnodiging dan vooral door. Wilt u als vrijwilliger meehelpen, heeft u een vraag, suggestie of leuk idee? Schroom dan niet een email te sturen naar nvpanama@gmail.com.

Koninklijke groetjes,

Het NVPanama team.

Wiger Franke, Sjoert Franke, Hilde Tavernier,
Anne van Tiem, Anouk Werksma, Yvonne Boogers

*Lid worden is heel gemakkelijk! U hoeft alleen maar het lidmaatschapsformulier van de website te downloaden, in te vullen en mee te nemen naar Koningsdag. Als lid steunt u de NVP in haar bestaan en krijgt u een flinke korting op alle door ons georganiseerde activiteiten.

 

 

grand tower

Via Corredor Sur (richting Costa del Este):
Neem voor de tolpoortjes op de Corredor Sur de afslag naar rechts > Punta Pacifica
Straat uitrijden tot aan de rotonde en derde afslag nemen. (rijd de straat in tussen de fontein en de Lincoln dealer) Aan het einde van deze straat heeft u rechts een parkeerplaats en ziet u vanzelf de Koningsfeest locatie. 

Vanaf Multiplaza / Hospital Pacifica:
Rijd het viaduct over in de richting van Trump Tower. Bij de stoplichten rechtdoor. Neem op de rotonde de tweede afslag. (rijd de straat in tussen de fontein en de Lincoln dealer) Aan het einde van deze straat heeft u rechts een parkeerplaats en ziet u vanzelf de Koningsfeest locatie.f

Post a comment