Activiteiten


Paasbrunch

Elk jaar organiseert de Paashaas samen met de NVP leden een gezellige Paasbrunch in Panama. De paashaas verstopt dan eieren die een schilderbeurt nodig hebben! De kindjes zijn samen met hun ouders uitgenodigd om paaseieren te rapen en deze mooi te versieren. Iedereen wordt er verwend met veel chocolade en andere lekkernijen.

Caravana

Op dit festival kun je kennismaken met verschillende culturen: hun voedsel, drank, ambachten, kostuums en muziek. Tijdens de Caravana, die oorspronkelijk georganiseerd werd door de dames van de ambassadeurs in Panama, worden fondsen geworven voor projecten die ondersteuning bieden aan marginale groepen in de Panamese samenleving.

Sinterklaas

Wie komt er alle jaren daar weer uit Spanje varen?

Ook al heeft de Sint het in de dagen voor 5 December hartstikke druk met alle voorbereidingen in Belgiƫ en Nederland, toch lukt het hem elk jaar om even in Panama langs te komen. Een paar van zijn slimste pieten rekenen de beste route uit naar Amador en zorgen dat er geen kind overgeslagen wordt.

pasen
caravana2
sinterklaas2
 


Pub Quiz

Welk land werd 2e op het WK voetbal in 1950? Welke 3 verschillende kalenders systemen bestaan er die te maken hebben met de stand van de planeten? Welke 5 basisingredienten heb je nodig om kruidnoten te bakken?

Enkele vragen van voorgaande NVP pub quiz avonden. Weet je de antwoorden op deze vragen? Dan moet je zeker bij de Pub Quiz avonden zijn!

Koningsdag

Lang leve de koning!
Op koningsdag, 27 april, vieren we de verjaardag van de Nederlandse koning. Ook in Panama vieren we koningsdag, deze wordt meestal gevierd in het weekend vlak voor of na 27 april aangezien dit geen officiƫle vrije dag is in Panama. Uiteraard zoals echt Nederlandse gewoonte met een rommelmarkt, spelletjes, muziek en gezelligheid.

 

 

Nieuwjaarsborrel

Het nieuwe jaar is begonnen en in Panama is het volop zomer. Grote kans dat er vakanties gevierd zijn, naar het thuisfront gereisd is of dat er nieuwe voornemens gemaakt worden. Kortom, de hoogste tijd om weer eens bij elkaar te komen en elkaar bij te praten. Eind januari organiseert de NVP een champagneborrel, en proosten we op het nieuwe jaar.

 

 

pubquiz2
???????????????????????????????
IMG_0766